wie zijn we?

De Samengroei Zorg en Begeleiding biedt kwaliteitszorg op maat in de omgeving waarin onze cliënten zich thuis voelen.

wil je je aanmelden?

Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Na ontvangst van de aanmelding nemen we binnen 5 dagen contact op.

>>neem contact op

Erik Gussinklo
“Of het nu gaat om het ondernemen of om mensen te helpen, ik geloof in de groei van mensen.”

De oprichting van de Samengroei Zorg en Begeleiding is ontstaan vanuit mijn visie dat ieder mens een kans verdient in het leven. Niemand kiest ervoor om niet meer mee te kunnen of mogen doen in de maatschappij. Of het nu gaat om het ondernemen of om mensen te helpen, ik geloof in de groei van mensen. Dit doe ik door mensen te laten nadenken over wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wie ze willen zijn. U zult mij leren kennen als een verbinder en wil mensen echt verder helpen in het leven. Voor mij geldt afspraak is afspraak en betrouwbaarheid staat dan ook hoog bij mij in het vaandel. Door mijn Achterhoekse achtergrond bekijk ik het leven vanuit een nuchtere en realistische blik. Ik beschik over een groot netwerk en ben daardoor in staat om altijd de juiste mensen op de juiste plek te kunnen zetten.

Carlijn Wieskamp
“Ik kijk vooral naar wat de client kan en werk samen aan gestelde doelen om te groeien.

De zorg is mij met de paplepel ingegoten. Als echte Achterhoeker ben ik nuchter en sta ik met beide in benen op de grond. Ik ben open en eerlijk en vind het belangrijk om op die manier relaties met anderen aan te gaan. In mijn begeleiding kijk ik vooral naar wat de client kan en werk samen aan gestelde doelen om uiteindelijk te kunnen groeien. Ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel zowel de ontwikkeling van de client als ook mijn eigen ontwikkeling. Ik ben nieuwsgierig en stel me open voor nieuwe ontwikkelingen en mensen. Binnen De Samengroei Zorg en Begeleiding ben ik een van de ambulant begeleiders.