Dagbesteding

Soms is het lastig om mee te kunnen doen in de maatschappij. Niet omdat je niet wil, maar omdat je het niet kan of durft. Wij begrijpen dat en zien dat een invulling van de dag helpt. Samen met jou gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past. Zo ontdek je wat je leuk vindt en dat je misschien wel ergens echt goed in bent. Wij bieden je verschillende mogelijkheden waarin ontspanning, bewegen, samenwerken en het opdoen van sociale contacten.

Wat is jouw talent?

Elke mens is uniek en is goed in allerlei verschillende dingen. Samen met je begeleider ga je op zoek naar jouw talent. Dat kan bij de dagbestedingslocatie. Vind je het leuk om hout te bewerken, of ben je liever in de tuin bezig? Wellicht is werken met dieren wat voor je? Door te ontdekken wat bij jou past helpen we je om een dag invulling te zoeken die bij jou past. Je leert hierbij omgaan met jou talent en omgaan met anderen. Dit mag je ontwikkelen op je eigen tempo zodat jij je persoonlijke doelen kan halen.

Met onze dagbesteding Samengroen kan je samen met de begeleider werken in tuinen en leer je stap voor stap meer over dit vak. Op deze manier kan je leren om te werken voor andere mensen. Omdat we dit voor klanten van Samengroen doen leer je omgaan met mensen, je leert netjes te werken en dingen ook echt af te maken.

Samengroen

Stap naar betaalde arbeid

Het verdienen van een eigen salaris is misschien wel wat jij heel graag wil. Bij onze dagbestedingslocatie bieden we meerdere mogelijkheden die jou kunnen helpen om in de toekomst een betaalde baan te kunnen vinden. Voorop staat dat je mag leren en dat we je hier stap voor stap bij helpen. Omdat we over een groot netwerk beschikken kunnen we je verschillende mogelijkheden bieden.

Wil je meer weten of heb je een vraag?