wat doen wij?

Heb je moeite om structuur aan te brengen in je leven en heb je hier structureel hulp bij nodig? Ben je op zoek naar een beschermde en een veilige kleinschalige woonomgeving? Lukt het niet om een zinvolle dag invulling te vinden en heb je daar wel behoefte aan? Wij begrijpen dat het soms niet zelfstandig lukt en dat je hier hulp en ondersteuning bij nodig hebt. Je kan bij ons aankloppen om samen te kijken wat wij voor jou kunnen doen om jou in jouw leven te helpen waar het voor jou even lastig is.

individuele begeleiding

Elk mens is uniek, net als zijn of haar behoeftes en wensen. Soms lukt het niet om je eigen leven op de rit te krijgen en heb je hier hulp bij nodig. Om te kijken waar deze hulp uit moet bestaan gaan we samen met jou op zoek naar je vraag en je wens. Of dat nou gaat om hulp bij het aanbrengen van structuur in je leven, of hulp bij het huishouden of hulp bij een vorm van begeleid wonen. Wij gaan samen op zoek naar de beste zorg die past bij jou vraag. Wij kunnen je helpen in de vorm van beschut wonen, maar ook als je zelfstandig woont en je extra ondersteuning nodig hebt, zijn wij er voor je.

>> neem contact op

Het liefst wil iedereen zijn of haar eigen leven inrichten en eigen keuzes maken. Soms lukt dat niet en heb je hier ondersteuning bij nodig. Zelfstandig wonen met ambulante begeleiding kan jou hierbij helpen. Samen kijken we naar doelen waar jij aan wil werken op de verschillende leefgebieden.

• We leveren zorg op maat gebaseerd op de persoonlijke situatie van de client
• We streven naar zelfredzaamheid
• Wij helpen bij het bieden van structuur
• We zijn 24/7 bereikbaar en nabij

Lees meer >

>> neem contact op

ambulante begeleiding

dag besteding

Soms is het lastig om mee te kunnen doen in de maatschappij. Niet omdat je niet wil, maar omdat je het niet kan of durft. Wij begrijpen dat en zien dat een invulling van de dag helpt. Samen met jou gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past. Zo ontdek je wat je leuk vindt en dat je misschien wel ergens echt goed in bent. Wij bieden je verschillende mogelijkheden waarin ontspanning, bewegen, samenwerken en het opdoen van sociale contacten.

Lees meer >

>> neem contact op

Het liefst wil iedereen een plekje voor zichzelf. Soms is het voor jou lastig om al zelfstandig te wonen. Je wil zelfredzaam zijn, maar moet nog leren hoe dat gaat. In de kleinschalige woning van De Samengroei ondersteunen we je bij verschillende levensgebieden. Zo leer je zorgen voor jezelf in een veilige en gecontroleerde omgeving.

• Zelfstandig wonen, met 24/7 begeleiding en bereikbaarheid
• Geplande individuele begeleiding naar behoefte
• Mogelijkheid om terug te vallen op de familiare context

Lees meer >

>> neem contact op

woon begeleiding

Buitenlandse zorgtrajecten

voor wie?

We bieden zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek en/of een verslavingsproblematiek. Door deze problematiek zijn mensen niet in staat om zelfstandig een bestaan op te bouwen. Ze hebben langdurig hulp nodig op verschillende levensgebieden. De Samengroei Zorg en Begeleiding is breed gespecialiseerd op het gebied van multi problematiek.

>> neem contact op

Als je je aanmeldt, wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen. Samen kijken we of wij je de hulp kunnen bieden die je nodig hebt. Wij vragen informatie aan jou op om een goede afweging te kunnen maken. In een gesprek dat volgt bespreken we dan samen waar je tegen aan loopt en welke zorg je nodig hebt. Als we samen besluiten dat wij jou kunnen helpen, kan je bij ons in zorg komen.

>> neem contact op

procedure aanmelden