Gezocht: Avonturier met ervaring in de zorg die als gastouder in Frankrijk een belangrijke bijdrage wil leveren aan een tweede kans voor jongeren en jongvolwassenen.

Bent u in het bezit van de juiste papieren en heeft u ervaring in de zorg? Loopt u al langer met het idee om te leveren en zou u het liefst de jongeren in huis nemen en ze zo een warm nest en een nieuwe start willen geven? Trekt het mooie Franse platteland u aan? Dan zijn wij op zoek naar u.

De Samengroei Buitenland projecten is op zoek naar mensen met een zorghart die als gastgezin Nederlandse jongeren willen begeleiden door ze in ons huis op te vangen. Ze een warm welkom te kunnen heten, ze begeleiden in een nieuwe start in hun prille leven. Een leven dat in Nederland een verkeerde wending heeft gekregen. Een leven dat een nieuwe kans verdient. Wij bieden u een huis, wij bieden u Nederlandse begeleiding in Frankrijk, we bieden een u een passende vergoeding en we bieden u vooral een nieuw avontuur.

De Samengroei Zorg en Begeleiding heeft een groot netwerking Nederland en verbind dit netwerk met de zorg in Frankrijk. Door de intensieve begeleiding in Frankrijk en een netwerk van gastgezinnen bent u nooit alleen en is geen probleem te groot. Puber, jongvolwassen die tot rust mogen komen, die weer een dag- en nachtritme krijgen, waar mee gepraat wordt en een stap verder kunnen en mogen komen in hun leven. Hoe mooi als u daar een bijdrage aan kan leveren.

Altijd al van gedroomd? Dan is het nu het moment om de droom werkelijkheid te laten worden.